ʼn Resensie is ʼn magtige bemarkingsmiddel wat aan die koper meer informasie bied en dra positief by tot die verkope van boeke.Ons stel weereens bekend – ons inhuis resensent/boekverslaggewer – Annalize Hills. As daar een persoon is wat ʼn passie het vir lees, dan is dit Annalize. In 2020 voltooi sy met lof haar aanlynkursus – Werkstudie vir resensente – aangebied deur Ns. Skrywershuis.Haar verslaggewing is geloofwaardig en word deur menigte skrywers/kopers gerespekteer en hooggeag.Annelize is ʼn onafhanklike resensent van Afrikaanse boeke. Sluit gerus aan by haar Facebookblad by: https://www.facebook.com/groups/155643073130251Haar ideaal is om deur haar resensies/ boekverslae, skrywers te motiveer en ook om hulle boeke daardeur te bemark.Enige skrywer van Afrikaanse boeke is welkom om haar te kontak. Boekeverslae/lesersindruk word teen ‘n minimale fooi hanteer.KONTAK PER E-POS: hillsannalize@gmail.com